10 ani de la infiintarea Asociatiei Romane pentru Masurarea Audientelor

Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor (A.R.M.A.) a implinit 10 ani de la infiintare, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Obiectivul organizatiei a ramas acelasi pe parcursul celor 10 ani: de a furniza membrilor sai informatii obiective si precise referitoare la mass media din Romania, caracteristicile si performantele acestora.

"Cu aceasta ocazie dorim sa le multumim in mod special tuturor celor care s-au implicat in crearea, sustinerea si dezvoltarea A.R.M.A. pe parcursul acestui deceniu. Eforturile individuale au contribuit la succesul comun si ne-au ajutat sa ajungem astazi aici, intr-o piata extrem de competitiva ca cea din Romania. La multi ani, A.R.M.A., si sa ramai mereu in Prime Time!", a declarat Lucia Antal (Presedinte A.R.M.A.).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kantar

Kantar is the world’s leading data, insights and consulting company. We help clients understand people and inspire growth. Kantar is a data and evidence-based agency providing insights and actionable... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related