[Training IQads Kadett] Un nou track de comunicare pentru cadeti – art direction

[Training IQads Kadett] Un nou track de comunicare pentru cadeti – art direction

In noiembrie, cadetii care isi doresc sa dezvolte o cariera in art direction vor avea oportunitatea sa participe la patru traininguri de specialitate, in cadrul IQads Kadett. Rolul acestora este sa le ofere cadetilor ocazia sa invete, de la patru traineri diferiti, informatii de baza despre procesul de lucru in ceea ce priveste partea vizuala a unei campanii.

De la principiile de baza in online & offline art direction si cultura vizuala si pana la diferentele de gandire a conceptelor pentru design grafic si ilustratie sau sfaturi despre abilitatile necesare intr-o astfel de meserie, cadetii vor avea parte de o trecere in revista a modului de gandire a celor patru traineri in privinta art direction-ului.

Primul dintre acestia este Andrei Cohn, director de creatie si partener pentru CohnandJansen JWT. Andrei are o experienta de 15 ani in industrie, inceputi la Scala JWT si continuati la D’arcy si mai apoi la Cohn&Jansen, din 2002. A obtinut nominalizari si premii la festivaluri locale si internationale de publicitate si a lucrat pentru clienti precum Alfa Romeo, Coca-Cola, Connex, Cosmote, ING, Michelin sau Weltauto.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads cu sprijinul agentiei-partener Mercury360. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului -www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Sorin Andreescu
acum 12 ani
dragutz!


Branded


Related