Webit 2011: Carnation Group Romania premiata cu Best Travel Website Award pentru proiectul Air France - "Please, take your seat" si declarata CEE Creative Agency of the Year

In cadrul Webit Awards 2011 Carnation Group Romania a fost premiata cu Best Travel Website Award, la categoria Travel pentru proiectul digital “Please, take your seat” realizat pentru Air France, informeaza un comunicat emis de agentia The 88 Keys. De asemenea, Carnation Group a fost declarata CEE Creative Agency of the Year. Webit Congres se desfasoara in fiecare an in Bulgaria si premiaza proiecte online de anvergura.

 

Proiectul “Please, take your seat” a avut ca obiectiv cresterea bazei de contacte pentru compania Air France. In perioada desfasurarii concursului (11 ianuarie – 15 martie 2011) site-ul a avut peste 120.000 de vizite. De asemenea, concursul a generat peste 5.000 de noi fani pe pagina de Facebook Air France Romania. Cu aceasta ocazie, Air France a intrat in topul Biz –Top Social Brands 2011.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related