Alex Velea a devenit noul Brand Ambassador Ballantine’s Romania

Alex Velea a devenit noul Brand Ambassador Ballantine’s Romania

Dupa ce a coborat ceremonios pe scarile clubului Embassy, Alex Velea a fost numit noul Brand Ambassador Ballantine's Romania, sub motto-ul "Leave an impression". Alaturi de George Zafiu, gazda evenimentului, Alex a impartasit cu invitatii de la eveniment amintiri si fotografii de la vizita sa la distileria Ballantine's din Scotia.

 

Alex Velea a povestit cum a aflat despre rigorile prepararii whisky-urilor Ballantine's, despre senzatiile de dupa sesiunea de degustare de whisky la care a participat, dar si despre curiozitatea implinita de a proba un kilt scotian.

 

Alex le-a aratat si celor peste 175.000 de fani pe care ii are pe Facebook o imagine din excursie, indemnandu-i sa afle mai multe despre universul Ballantine's de pe pagina de Facebook Ballantine's Romania printr-un post care a primit peste o mie de like-uri si o suta de comentarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Dobrescu Cornel
acum 12 ani
:))) chiar nu are nici-o treaba alex velea cu ballantines :))) proasta alegere sincer
Cristian Dihoru
acum 12 ani
Alex, virgula gresita din tatuajul tau se poate transforma acum in apostroful bauturii.

De fapt, virgula nu era o greseala ci un "teasing" :))

"Dumnezeu e, cu mine"

Ballantine s

Cristian Dihoru
acum 12 ani
"Dumnezeu e, cu mine"

Ballantine s

Catalin Lascu
acum 12 ani
Geeze, astia au si marketing manager?

1. WTF is Alex Velea?

2. Uitati-va la fata lui (mai ales prima poza pare facuta la zidul politiei) si apoi la criteriile de selectie: integritate, independenta, rafinament, eleganta, personalitate.



Branded


Related