Ogilvy Group Romania sustine programul de reabilitare a spitatului de copii "Sfanta Maria" prin campania "Copiii fac bine"

Ogilvy Group Romania a realizat campania "Copiii fac bine" pentru promovarea programului de reabilitare a Spitalului de Copii "Sfanta Maria" din Iasi initiat de fundatia Scheherazade, informeaza un comunicat emis de agentie. Programul a fost lansat pe 15 septembrie printr-o conferinta de presa; a continuat cu implicarea bloggerilor, Cristina Bazavan acceptand sa experimenteze o zi in Spitalul de Copii "Sf. Maria" si cu o conferinta organizata la Iasi. De asemenea, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a gazduit un eveniment cu scopul de a sustine proiectul.

"Decizia de a ne implica in proiect a venit spontan, imediat dupa ce am vazut pe internet cum arata spitalul de copii din Iasi. Ogilvy colaborase deja cu Fundatia Scheherazade in programul de strangere de fonduri in beneficiul spitalului de copii 'Marie Curie' din Bucuresti si rezultatele fusesera excelente, insa filmul incarcat pe Youtube de parintele unuia dintre copiii tratati in acest spital ne-a determinat sa spunem da, fara ezitari. Am devenit partenerul acestui proiect, construind o campanie de comunicare integrata care sa sustina pe tot parcursul programului renovarea spitalului de copii din Iasi", a declarat Alina Stanciu, Managing Director Ogilvy Public Relations.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related