Despre comunicarea pe Facebook la Social Networks Strategy

Social Networks Strategy, evenimentul in care se vor discuta diverse strategii si tactici de comunicare si marketing in cea mai cunoscuta retea sociala a momentului: Facebook, va avea loc pe 29 noiembrie la Crowne Plaza Hotel, informeaza un comunicat emis de Evensys.

Adresandu-se profesionistilor in marcom din companii si din agentii de publicitate, evenimentul dezbate topicuri precum realizarea unei campanii de succes pe Facebook, crearea de impact prin initiativele lansate, masurarea interactiunea, antrenarea comunitatii din jurul paginilor, construirea strategiilor potrivite de comunicare in retea,  organizearea de concursuri pentru fani, si vor fi prezentate informatii relevante despre Facebook ROI si Facebook Insights.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related