Comunicarea IQads in social media

Comunicarea IQads in social media

IQads, cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, a inceput din luna octombrie sa comunice in social media prin intermediul a 2 conturi: IQads si IQads News pe Facebook si echivalentul lor pe Twitter – IQads si IQads News.

Diversificarea conturilor IQads este urmarea dorintei de a oferi informatii relevante catre segmentele de public ale comunitatii IQads – pasionatii de publicitate si profesionistii din industria de comunicare.

Creativii si pasionatii de publicitate primesc update-uri prin intermediul contului IQads, referitor la cele mai creative campanii romanesti si internationale ale momentului, review-uri de evenimente de brand, despre proiecte legate de comunicare ce ies din conventional, colectii de ad-uri tematice sau despre competitiile creative organizate de IQads prin intermediul platformei TheCreator.

Profesionistii din marcom au acces la stiri si informatii despre industrie, la analize, opinii, interviuri cu oamenii din domeniul comunicarii, la joburile disponibile in industrie, prin update-urile publicate pe contul IQads News.

In acelasi timp, continutul specific din zona de comunicare digitala al Digital.IQads este actualizat in continuare prin intermediul contului Digital.IQads.

Despre IQads
IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related