Graffiti BBDO - 20 de ani pe piata romaneasca

Pe parcursul a 20 de ani de existenta, Graffiti BBDO a format peste 500 de oameni, a contribuit la dezvoltarea economiei romanesti cu peste 600 milioane de lei, a realizat peste 2.000 de campanii de comunicare si a exportat oameni de publicitate in UK, Olanda, Croatia, Maroc, Elvetia, Slovacia, Germania, Rusia, informeaza un comunicat emis de agentie.

"Construim de 18 ani comunicarea pentru Wrigley, pentru care am facut lansarea in Romania a tuturor brandurilor din portofoliu. Ne folosim de 18 ani talentul pentru a ajuta brandul Pepsi sa vorbeasca cu romanii, iar in 2011 Pepsi "Si ieri. Si azi” este cea mai buna campanie integrata a anului in Romania. Am inceput acum 10 ani constructia de la zero a brandului Scandia, liderul detasat al pietei pe care activeaza. Scriem de peste 10 ani istoria comunicarii pentru Dacia, unul dintre cele mai apreciate branduri romanesti", a declarat Cosmin Radoi (Managing Director, Graffiti BBDO)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related