Atentie la cap: cad job-uri!

Am vazut pana acum 2 moduri in care abordeaza oamenii problema angajarii: CV Sender-ul si Great Job Expecter-ul. Campania lansata de site-ul de angajari Job.ru li se adreseaza celor din a doua categorie.

Pe de o parte sunt cei care au ajuns la culmea disperarii dupa cate CV-uri au trimis in stanga si in dreapta, pe toate site-urile cu 'job' in denumire. Aceia care ajung sa aplice la job-uri care au din ce in ce mai putin legatura cu ce isi doresc sa faca si care, pe undeva, spera sa nici nu fie sunati de angajatori pentru ca asta ii obliga sa accepte, de nevoie, un job care le va manca rapid cheful de viata. In prima categorie am vazut mai ales oameni tineri, fara prea multa experienta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Irina Petrie
acum 12 ani
Am experimentat recent jobul care iti taie cheful de viata in doar 1 zi, job pe care l-am gasit dupa indelungi cautari si negocieri. Hm, mare greseala! Asadar, nici macar un job prost nu-ti pica din cer. Chiar si pentru asta trebuie sa faci ceva.


Branded