TreeWorks a lansat Zelist for Bloggers, instrument de masurare pentru bloguri si conturi de Twitter

Zelist for Bloggers, instrumentul de masurare pentru bloguri si conturi de Twitter lansat azi in private beta de TreeWorks, evalueaza performantele unui blog si ofera date despre evolutia articolelor si despre modul in care acestea sunt preluate in social media, informeaza un comunicat emis de TreeWorks.

Cu ajutorul Zelist for Blogger, autorii blogurilor vor sti care sunt cele mai de impact articole, ce comentarii, trackback-uri, retweet-uri, share-uri, like-uri si comentarii au primit articolele lor pe Facebook, care sunt blogurile care au trimis link catre blogul lor si vor primi indicatii referitoare la alte bloguri care ofera informatii de pe aceeasi nisa. De asemenea, este urmarita evolutia acestora pe Twitter: hashtag-urile folosite si persoanele cu care s-a interactionat cel mai mult.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related