[Update]"The Muppets", promovat printr-o serie de ad-uri care parodiaza filme celebre

Personajele din serialul "Sesame Street" vor fi protagoniste in filmul "The Muppets" care va fi lansat in Romania pe 13 ianuarie 2012, informeaza un comunicat emis de Rogalski-Grigoriu PR. In Romania lansarea filmului este promovata prin afisul "Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper", iar in afara granitelor filmul este promovat prin afisul Muppets Saga si prin clipurile online Parody 1, Parody 2, Parody 3.

"Suntem aici pentru a canta, a dansa, pentru a-i face pe oamenii sa danseze si poate, poate sa facem lumea un loc putin mai frumos", a spus Kermit (personaj Muppets).

Filmul ii prezinta pe Walter si Gary, doi fani impatimiti Muppets care viziteaza studiourile in care au fost facute cunoscute The Muppets. In acelasi timp, Tex Richman, magnat al petrolului, se hotaraste sa demoleze vechiul teatru, iar cei doi frati il conving pe Kermit sa reuneasca familia si sa pregateasca un spectacol pentru a salva locatia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related