[La birou] pastel, o agentie ca o familie fericita

[La birou] pastel, o agentie ca o familie fericita

Anul acesta, o agentie  de la care am primit de-a lungul anilor cativa saculeti de rafie prinsi cu panglica verde, plini cu boabe de cafea, care aveau rolul de a ne invita sa ne cunoastem, a implinit 5 ani. Cu ocazia aniversarii am aflat ca agentia infiintata de doua studente care aveau pe atunci 22-23 ani a juns in cativa ani la o cifra de afaceri de aproape jumatate de milion de Euro. Rasfoiesc bogatul portofoliu venit pe adresa redactiei si ma gandesc ca a venit in sfarsit momentul sa bem cafeaua aia. Pe langa interviul face2face cu cele doua Managing Partners, Ioana Mucenic si Dana Popa, pe care il puteti citi aici, iata-i, mai  jos, pe oamenii de la pastel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related