[Update] Mercury360 sprijina campania "Hainele vechi devin mai calduroase" pentru Samusocial Romania

Mercury 360 in parteneriat cu spalatoriile Total Wash si Nufarul din Bucuresti a realizat campania "Hainele tale devin mai calduroase" pentru Samusocial Romania, informeaza un comunicat emis de agentie. In cadrul campaniei publicul este incurajat sa doneze hainele pe care nu le mai doreste. Campania se desfasoara pe parcursul iernii si este vizibila in 40 de curatatorii bucurestene.

Mesajul campaniei este transmis prin intermediul materialelor de promovare amplasate in locatiile participante si prin intermediul cartoanelor cu mesajul "Pe acest umeras hainele vechi devin mai calduroase” care sunt atasate umeraselor si pe care clientii curatatoriilor le vor descoperi in momentul despachetarii hainelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related