Saatchi & Saatchi sprijina Fulbright pe drumul educatiei si al culturii

Comisia Fulbright cu sprijinul Saatchi & Saatchi a gazduit receptia oferita cu ocazia conferintei internationale cu tema "New/Old Worlds. Spaces of Transition".

Sustinatoare a programelor educationale si a unei comunicari transparente, agentia Saatchi & Saatchi sprijina aceste actiuni de socializare ale universitarilor si bursierilor Fulbright inca de la prima lor manifestare. Asociatia de Studii Americane din Romania (RAAS) impreuna cu comisia Fulbright organizeaza la fiecare doi ani o conferinta internationala cu participarea universitarilor romani si a celor americani care se ocupa de relatiile romano-americane in domeniul culturii si al predarii studiilor americane. Au participat, de asemenea, profesori din Israel, Ungaria, Anglia, Canada si SUA. Ideea aliantei RAAS-Fulbright a aparut in mod natural din dorinta intensificarii relatiilor Romano-Americane si datorita interesului comun pe care cele doua organizatii il au in schimbul cultural educational.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related