Scholz&Friends - patru premii la Kronstadt

Scholz&Friends Berlin a ridicat patru ingeri la Festivalul AdPrint, dintr-o lista de opt nominalizari, un rezultat excelent care a situat agentia berlineza pe al doilea loc in competitia internationala de la Kronstadt (Brasov). Colegii din Bucuresti saluta prima victorie germana pe teritoriu romanesc, dupa mai bine de o jumatate de secol "Am concurat cu foarte putine lucrari la AdPrint si regretam ca nu am reusit un rezultat mai bun - a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV Scholz & Friends Bucuresti. Asta nu inseamna ca nu ne bucura succesul colegilor prusaci, care numara unele dintre cele mai bune echipe din printul european.. Le vom face hatirul de a le transporta trofeele la Berlin, la sfirsitul lui martie, cind reteaua se reuneste in capitala cu ocazia premiilor Clubului Art Directorilor germani. Succesul celor de la Berlin ne indeamna la revizionismul atitudinii noastre de pina acum", a mai declarat Georgescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related