How to Win an EFFIE

EFFIE Awards Romania este singurul festival de masurare a eficientei in publicitatea romaneasca. Festivalul este structurat in trei etape: in prima etapa are loc inscrierea in concurs a lucrarilor (pana cel tarziu 15 martie), a doua etapa consta in jurizarea campaniilor inscrise (23-24 martie), iar cea de a treia etapa incheie festivalul cu Gala decernarii premiilor EFFIE 2006 (25 martie , JW Marriott Grand Hotel).

In data de 10 Februarie 2006 Comitetul de Organizare EFFIE 2006 va invita sa participati la seminarul "How to Win an EFFIE". Evenimentul are loc la JW Marriott Hotel, Salon D cu incepere de la ora 9.30. Participarea va fi libera. Evenimentul va beneficia de prezenta domnului Mihai Ghyka - General Manager Interbrew Romania, Presedintele Juriului editiei EFFIE 2005 si a doamnei Manuela Necula - Head of Country Ogilvy Group Romania, Presedintele Juriului EFFIE 2006. Pe baza experientei lor de membri ai juriului EFFIE NY si EURO EFFIE, acestia vor explica criteriile si mecanismul de jurizare a lucrarilor, vor da sugestii legate de modul optim de completare a formularelor, astfel incat sa puna cat mai bine in valoare lucrarile inscrise, si vor furniza multe alte detalii despre festivalul EFFIE Romania 2006. In cadrul seminarului se va face cunoscuta si componenta juriului, prezidat de doamna Manuela Necula.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related