JW Marriott Bucharest Grand Hotel inaugureaza frumoasa traditie a Balurilor Vieneze in Romania impreuna cu Spotlight Advertising

Sambata 11 februarie la Palatul Parlamentului va avea loc primul Bal Vienez din Romania organizat de J W Marriott Bucharest Grand Hotel sub inaltul patronaj al Dr. Michael Häupl, Primarul Vienei si cu participarea orchestrei Palatului Schönbrunn din Viena, sub bagheta dirijorului David Scarr.

Scopul evenimentului este unul caritabil, incasarile urmand a fi donate Organizatiei Umanitare Concordia si Fundatiei Pro Romania.
"Speram sa putem contribui cu totii la dezvoltarea traditiei de responsabilitate sociala si in acelasi timp sa oferim un eveniment de calitate. Cred ca sint in asentimentul tuturor partenerilor nostri cind spun asta. Bucurestiul este pregatit pentru un eveniment de clasa internationala." a declarat Kurt Strohmayer, Director General al hotelului JW Marriott din Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related