Electrolux declara Razboi culorii Alb

si exploreaza potentialul de a integra individualitatea fiecaruia dintre noi prin moda si design interior in lumea electrocasnicelor. In cadrul editiei 101 a Salonului Modei de la Paris, Electrolux a decernat un premiu designerilor de la Firma

In septembrie 2005, Electrolux participa pentru prima oara la Salonului Modei de la Paris, ocazie cu care introducea produse electrocasnice decorative. In urma extraordinarului raspuns din partea consumatorilor si profesionistilor din industrie, Electrolux a decis sa continue acest drum. Astfel, Electrolux a declarat razboi oficial culorii alb. Electrolux abordeaza o noua platforma de comunicare, aceea de inovator inteligent in design (thoughtful design innovation), pozitie ce vine in intampinarea cosumatorului care cauta mai mult, care isi doreste electrocasnice care sa-i reflecte individualitatea in interiorul caminului. Acesta este si conceptul editiei de anul acesta a concursului in urma caruia se decerneaza Premiul Electrolux pentru Moda, ce este acordat in fiecare an unui designer prezent in cadrul Salonului Modei de la Paris.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related