Cea mai mare investitie a URSUS Breweries - peste 30 milioane USD

URSUS Breweries, membra a SABMiller plc, continua sa investeasca in extinderea si modernizarea fabricii de bere de la Buzau, printr-un plan de investitii de peste 30 milioane USD. Compania URSUS Breweries si-a propus cresterea cu 75% a capacitatii de productie saptamanale a fabricii de bere de la Buzau.

Proiectul de investitii din acest an presupune instalarea unei noi linii de fierbere si extinderea capacitatilor de filtrare si stocare de la Buzau. Linia de imbuteliere actuala va fi inlocuita cu una noua, avand o capacitate de 45.000 sticle/ora. Lucrarile de constructie si instalarea noilor echipamente necesita demolarea unor cladiri vechi, iar altele vor fi reamenajate. "Pe linga cresterea capacitatii de productie, acest proiect important de investitii va facilita extinderi viitoare si costuri competitive, ceea ce va conduce la alinierea operatiunilor URSUS Breweries din Buzau la standardele SABMiller", a declarat Cristian Matei, directorul fabricii de bere de la Buzau.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related