AXE Click - o experienta seducatoare

AXE lanseaza in Romania varianta AXE Click, un body spray al carui parfum este realizat de un celebru "Nas" al caselor Carolina Hererra si Calvin Klein, Ann Gottlieb. AXE continua astfel traditia colaborarii cu parfumieri profesionisti pentru crearea parfumurilor destinate produselor sale.

Creat in spiritul neconventional al marcii, noul parfum este gandit sa ofere barbatilor un avantaj hotarator in jocul seductiei. Acesta are o alcatuire care il face distinct si memorabil si care ii confera o "semnatura" olfactiva puternica. Parfumul are o nuanta proaspata, persistenta, data de o combinatie unica a catorva ingrediente precum mandarina, lemnul de santal, marul, ghimbirul si afinele. AXE Click a fost prezentat in cadrul evenimentului "Click AXEperience" - un concept menit sa prezinte calitatile noului produs ca parte a unei experiente senzoriale inedite la nivel olfactiv, auditiv si vizual.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related