Creatia Ogilvy Group are 2 noi Seniori Art Directori

"If you can dream it, you can do it" - asa vede lucrurile Dinu Gojan, noul Senior Art Director de la Ogilvy & Mather. Dinu s-a alaturat echipei de creatie Ogilvy, dupa ce vreme de 8 ani a lucrat pentru Saatchi&Saatchi. Din 1998, Dinu a lucrat pe conturi ca Chio, Head&Shoulders, Ariel, Primola si Novatini, Orange, Camel, Sensiblu, Toyota, BRD.

Dupa munca si rasplata - in 2004 Dinu a castigat un Gold Effie local pentru Primola; un an mai tarziu a primit doua nominalizari la Ad'Or pentru campania "Let's go digital" la Transilvania International Film Festival; reteaua Saatchi&Saatchi l-a premiat cu "Best Print CEMEA" pentru Ariel, iar TVC-ul Head&Shoulders "Cinderella" a fost difuzat in SUA in cadrul emisiunii lui Jay Leno.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related