Brandient a creat noua identitate Domo

Brandient a creat noua identitate vizuala pentru Domo si a condus procesul de rebranding care marcheaza tranzitia firmei de la antreprenoriat la corporatie. DOMO este unul dintre cei trei mari retaileri care conduc piata de electronice si electrocasnice, cu peste 10 ani de activitate, proiect al unui grup de antreprenori condus de Lorand Szarvadi.

Domo a ales Brandient pe baza experientei in piata de retail de acest gen si a capacitatii de a conduce procese complexe de rebranding, care implica atat businessul, cat si organizatia. Brandient a facut echipa in acest proiect cu Enterprise IG din Londra, una dintre cele mai mari companii globale de consultanta si design de brand, punand la dispozitia clientului Domo un cumul de competente locale si globale in design si consultanta. Brandient s-a ocupat de strategie, de definirea esentei brandului, de designul identitatii de corporatie si de retorica brandului iar Enterprise IG a furnizat designul de retail.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related