Albalact lanseaza gama ZUZU

Dupa succesul marcii Fulga, compania Albalact lanseaza un nou brand - Zuzu.
Zuzu vine pe piata cu un ambalaj inovativ, cu un design deosebit si cu o gama larga de produse, care permite fiecarui cumparator sa isi aleaga varianta dorita si dimensiunea potrivita pentru consum. Zuzu se adreseaza in primul rand persoanelor tinere, independente, moderne si bine informate, dar si familiilor din mediul urban.

"Zuzu este o noutate pe piata romaneasca, o marca cu o personalitate unica - romanesca, calda, un pic jucausa si moderna. Realitatea este ca toata lumea consuma sau ar trebui sa consume zilnic lactate, care sunt deosebit de importante intr-o dieta sanatoasa. Indiferent de varsta, un iaurt sau un lapte proaspat da energie, astampara foamea si ne asigura necesarul zilnic de calciu. Zuzu si-a propus sa transforme aceasta necesitate de a consuma lactate intr-o placere", a declarat Alexandra Rusu, Consultant de Marketing pentru Albalact.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune


Comentarii

Florentina Manolache
acum 17 ani
Buna ziua, ma numesc Florentina Manolache, asociat unic al SC Papi Mami SRL - fats food - si doresc colaborare. tel.0724 218944.

Multumesc Florentina Manolache



Branded


Related