La 3 ani, FRIENDS intra pe sub pielea noastra

FRIENDS Advertising, alaturi de un grup de peste 200 de prieteni si invitati, a ales Clubul La Scena pentru aniversarea a 3 ani de activitate sub semnul "pestelui". Sub sloganul BE OUR FRIEND, cei prezenti au fost pusi in fata unei alegeri inedite, aceea de a-si tatua - permanent sau temporar - simbolul identitar FRIENDS Advertising, pestisorul.
Printre invitati s-au numarat clienti, furnizori, oameni de afaceri, colegi de breasla din publicitate, jurnalisti si o serie de vedete, alti apropiati ai agentiei. Invitatii au fost rasplatiti si cu traditionalul calendar FRIENDS Advertising care, pe langa o scurta prezentare celor 20 de oameni din cadrul agentiei, cuprinde si zilele de nastere ale prietenilor prezenti la eveniment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related