Automobile Bavaria promoveaza noua oferta pentru BMW Seria 1 prin BtB Advertising

In aceasta primavara, Automobile Bavaria deruleaza o noua campanie de promovare pentru BMW Seria 1, implementata de agentia BtB Advertising. Campania este desfasurata la nivel national in lunile februarie si martie, pe toate media: presa scrisa (cotidiane, publicatii economice si reviste lifesyle), TV, radio si outdoor, precum si campanii locale pentru dealeri.

Seria 1 de la BMW se incadreaza in clasa compact si ofera potentialilor sai clienti mai multa dinamica, confort, calitate si inovatie. Intreaga campanie se bazeaza pe o oferta financiara deosebita, care are ca obiectiv facilitarea accesului in segmentul premium a unui numar mai mare de clienti potentiali. Oferta actuala promoveaza pachetul "Bavaria Advantage" care include: aer conditionat automat, jante aliaj, vopsea metalizata, radio Business CD, alarma, ornamente interioare Silver, covorase velur, suport pahare, reglare pe inaltime a scaunului fata, cotiera rabatabila fata, faruri ceata, tetiere spate rabatabile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related