Brandient se asociaza cu Enterprise IG

Enterprise IG a semnat un contract de asociere cu Brandient, firma romaneasca de consultanta de brand. Acest parteneriat marcheaza prima intrare in Romania a unui jucator global in branding si reflecta cresterea atractivitatii pietelor central si est-europene.

Dupa un prim proiect comun in rebrandingul Domo, Enterprise IG si Brandient vor colabora pentru a furniza servicii de strategie de brand, design si brand engagement in Romania si Republica Moldova precum si, de indata ce va deveni oportun, in alte tari din Europa Centrala si de Est. Enterprise IG este agentia globala de brand care ajuta la definirea, construirea si dezvoltarea unora dintre cele mai cunoscute branduri ale lumii, furnizand servicii de strategie, design si brand engagement. Printre clientii sai se numara BP, British Gas, The Coca-Cola Company, Deloitte, Diageo, GSK, Indesit, Intel, Masterfoods, Origen, Rolls-Royce, SABMiller, Unilever si Vodafone.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related