Smithfield Foods primeste calificativul FTSE4Good acordat companiilor responsabile social

Smithfield Foods, Inc. a intrat in prestigiosul clasament FTSE4Good Global Index Series realizat de Grupul FTSE, care include numai companii care demonstreaza standarde de responsabilitate corporativa recunoscute la nivel mondial.

Grupul FTSE, detinut de The Financial Times si Bursa de Valori din Londra, este o companie recunoscuta international care creeaza si gestioneaza indici internationali si servicii de date asociate. In 2005 a lansat seria de indici FTSE4Good care le ofera investitorilor responsabili si managerilor de active un indicator pentru investitiile responsabile din punct de vedere social (IRS).
Pentru a se califica pentru Indicele FTSE4Good, companiile eligibile trebuie sa indeplineasca mai multe criterii din cinci domenii: eforturi in asigurarea durabilitatii mediului; dezvoltarea de relatii pozitive cu factorii de interes; sprijinirea si promovarea drepturilor universale ale omului; asigurarea unor standarde de munca bune in tot lantul de distributie si combaterea mitei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related