Primavara aceasta, Brandstalk si Coronita cauta premianti!

Agentia Brandstalk Advertising a fost aleasa de Agrana Romania sa realizeze prima promotie nationala pentru brandul Coronita. Intitulata "Castiga cu lingurita premii de la Coronita!", campania renumitului producator de zahar a fost lansata pe data de 1 martie si va culmina cu desemnarea marelui castigator, in urma extragerii din 1 iunie.

De-a lungul celor trei luni de desfasurare, promotia Coronita va desemna saptamanal peste 1100 de castigatori. Simplu si clar, mecanismul promotiei consta in decuparea a trei lingurite de pe ambalajul Coronita si trimiterea acestora la CP 124, OP 13 Bucuresti, pana la data de 25 mai. Brandul Coronita exista in forma actuala de aproximativ trei ani pe piata zaharului. Inca de la inceput, Coronita s-a pozitionat in categoria economica, reusind sa aduca cele mai mari volume de vanzari din categoria zaharului ambalat pentru producatorul Agrana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related