Millenium Communications anunta a IV-a editie a Galei Societatii Civile

In perioada 15 Martie - 15 Aprilie au loc inscrierile la Gala Societatii Civile, cel mai important eveniment de recunoastere a excelentei in domeniul activismului social.

Societatea civila. O sintagma pe cat de des folosita in discursuri si talk-show-uri, pe atat de misterioasa in substanta. Desigur, am auzit cu totii de cele cateva ONG-uri ce activeaza in mediul politic. Prin contaminare, au primit o parte din atentia acordata domeniului. Insa, dincolo de lumina reflectoarelor, activeaza sute de alte organizatii si mii de voluntari. Ajuta bolnavi cronici. Se ocupa de educatia copiilor defavorizati. Planteaza arbori. Strang bani si fac donatii. Propun schimbari legislative. Protesteaza. Intr-un anonimat aproape complet muncesc pentru noi, ne imbunatatesc viata, ne apara drepturile. Fiecare dintre proiectele lor ne ating, direct sau indirect, fie ca ne dam seama sau nu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related