In culisele filmarii pentru «Gladiatoarele»

In exclusivitate, making of-ul noului spot Pepsi, "Gladiatoarele", va fi difuzat marti, 20 iulie, ora 21.50, in emisiunea "Vine Cerbul" a Televiziunii Romane. Nu rata ocazia sa o vezi pe Pink si in alta ipostaza decat pe scena! 15 minute filmate in timpul turnarii spotului, ne-o dezvaluie pe Pink altfel decat ne-am obisnuit.

De asemenea, in premiera la televiziunea nationala, intregul spot «Gladiatoarele», cu durata de 3 minute, va fi difuzat in pauza concertului lui Pink, de la Festivalul Cerbul de Aur, joi, 22 iulie.

Pentru celebra cantareata, aceasta a fost prima reclama in care a aparut vreodata. Actiunea se petrece in Roma antica, in arena din Colosseum. Pink, o frumoasa gladiatoare, interpreteaza binecunoscuta melodie "We will rock you" a formatiei Queen, alaturi de alte doua mari artiste, Britney Spears si Beyonce Knowles. Fetele ar fi trebuit sa se lupte intre ele pentru a-l distra pe imparat (Enrique Iglesias - in rolul acestuia), dar au decis sa lupte impotriva lui pentru a-i cuceri bautura racoritoare, Pepsi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related