Zapp si Ogilvy&Mather declanseaza marea debarcare in Mamaia

Trupele:

Cu cateva saptamani in urma, la sediile Zapp si Ogilvy era agitatie mare. Cele doua comandamente formate din Ioana Petre - Events Manager, Robert Redeleanu - Head of Marketing Communication si Ofelia Stanciu - Special Event Director, Roxana Popescu - Client Service Director, Dan Moldovan - Creative Director, Alexandru Vrabiescu - Copywriter si Mihnea Ghildus - Art Director puneau la punct planul detaliat de luare cu asalt a celei mai in voga statiuni de pe litoral - Mamaia.

Obiectivul:

Implementarea noului concept Next Office, care inseamna inlocuirea biroului traditional, fix, cu libertatea de a-ti alege locul in care vrei sa lucrezi, datorita tehnologiei Zapp.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related