Grey-G2 Romania semneaza "Fearless Hair Fashion", evenimentul de lansare pe piata romaneasca a SEBASTIAN Professional

Grey-G2 Romania semneaza evenimentul "Fearless Hair Fashion" care a marcat lansarea pe piata din Romania a brandului de styling SEBASTIAN Professional, informeaza un comunicat emis de agentie.

Evenimentul, care a avut loc pe 11 noiembrie, a cuprins un spectacol de 50 de minute in cadrul caruia au fost integrate o reprezentatie artistica din partea Laurei Cosoi, demonstratii din partea stilistilor Ovidiu Cristea si Arabella Saulig si o reprezentatie din partea trupei de actori Passe-Partout, pe muzica lui DJ Gojira. Spectacolul a fost urmat de o petrecere.

Despre inspiratia SEBASTIAN designerul Wilhelmina Arz a declarat ca este: "o poveste de lume frumoasa si libera in sine, in care regulile nu au fost primite ci doar imaginatia curajul si expresia!".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related