Millennium Bank a obtinut premiul "Cea mai buna campanie de publicitate" in cadrul Visa Forum

Millennium Bank a obtinut premiul "Cea mai buna campanie de publicitate" in cadrul conferintei Visa Forum pentru campaniile de publicitate dedicate Cardului de debit cu Banii Inapoi si Planului de Rate cu Dobanda Zero, informeaza un comunicat emis de companie. Campaniile create de Ogilvy Romania si Millennium Bank includ executii TV, radio, print, outdoor si indoor (Cardul de Debit cu Banii inapoi) si print, online, outdoor si indoor (Planul de Rate cu Dobanda Zero).

Cardul de debit cu Banii Inapoi returneaza 3% (pana la 100 de lei lunar) din valoarea cumparaturilor de cel putin 300 de lei. Beneficiul este disponibil pentru cardul de debit atasat Contului de salariu oferit de banca. Valoarea de 300 de lei poate fi un cumul obtinut dintr-un numar nelimitat de tranzactii la supermarketuri si benzinarii (indiferent de valoarea individuala), iar clientii primesc in urmatoarea luna bonusul direct in contul de salariu. Campania a fost lansata in toamna acestui an.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related