Grey-G2 semneaza campania "Oricine are timp pentru un scurtmetraj" destinata promovarii Festivalului International de Film DaKINO

Grey-G2 Romania a conceput campania "Oricine are timp pentru un scurtmetraj" pentru promovarea Festivalului International de Film DaKINO, informeaza un comunicat emis de agentie. Campania contine afisul"Pompierul" si spotul "Hotul", iar casa de productie este Multi Media East. Festivalul a avut loc in perioada 21-26 noiembrie, iar filmele au rulat la cinematografele Patria, Scala si Noul Cinematograf al Regizorului Roman (NCRR) din cadrul Muzeului Taranului Roman.

Conceptul este rapiditatea cu care se petrec lucrurile. Spotul are drept protagonist un hot care, desi este urmarit de doi politisti, poposeste in cinematograful unde ruleaza scurtmetrajele DaKINO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related