Catalin Rusu despre work-ul Rusu+Bortun Brand Growers in 2011

Branduri din portofoliul Rusu+Bortun Brand Growers active in 2011

Majoritatea clientilor au fost sau au redevenit activi in 2011. Faptul ca suntem o agentie fusion, oferind servicii de branding si advertising, ne-a asigurat o incarcare constanta peste medie si multe proiecte integrate.

Clienti pe proiecte de advertising: 

Medicover Romania, Procter & Gamble Balkans (Gillette Blue 3 - Programul "Lama" si Gillette Mach 3 - Cel mai dorit barbat din Romania), ING Bank, ANOFM (Campania SPO pentru tineri si angajatori), Unilever (Becel), MCSI (ghiseul.ro), Millenium People (AdPrint, 10 ani, Internetics, Gala Societaii Civile), Mercedes-Benz (campania "Pune viata in lumina!"), CADI (Competente Europene pentru mediul rural), Pfizer (Norvasc).

Clienti pe proiecte de branding:

The Parts Group (finalizare rebranding inceput cu un an inainte), Medicover Romania (repozitionare), Viva Broker de Asigurare (rebranding), The Institute (Institute, The Magazine si Institute, The Cafe), Bloomers Consultants (rebranding), Ghiseul.ro (rebranding), DigitalMures.com (rebranding), Bel Mondo (branding), Al Sapore (branding), Effecta Trading (Combuyers - branding).

Clienti pe proiecte pro bono:

Autism Romania (rebranding), ARiL - Asociatia Romana impotriva Leucemiei (rebranding) si Ideo Ideis (campanie de comunicare).

Tipuri de campanii desfasurata in 2011

Am incercat sa ne mentinem un portofoliu echilibrat si sa motivam echipa cu proiecte diferite.

Media folosite in campanii

TV, print, ooh, neconventional, in-store, radio, comunicare interna, DM.

Premii castigate

Am participat putin si ne-am intors cu shortlist-uri, pentru 2012 ne-am propus mai mult.

Cerintele clientilor

Exigenta a planat asupra tuturor proiectelor. In unele cazuri a iesit in evidenta presiunea, iar in altele motivarea. Pana la urma, zambetele de la final sunt mai importante decat incordarile de pe drum.

Modificari in bugetele de creatie si de productie alocate

Suntem un business nascut si crescut in criza. Ne-am dezvoltat an de an pentru ca am stiut sa intelegem contextul si am reusit sa venim cu solutii adecvate fiecarui client in parte. N-am scapat de taieri de buget, dar am avut si surpriza placuta de a fi premiati extra cand am depasit obiectivele.

Modificari in departamentul de creatie

Ne bucuram ca nucleul de la sfarsitul anului 2008 a ramas in mare acelasi. In 2011, am mizat pe experienta unor oameni ca Maria Manolescu (Senior Copywriter) si pe dorinta de a dovedi a unor tineri talentati. A fost un an al consolidarii echipei, al trierii si al specializarii pe fiecare arie de competenta acoperita.

O concluzie despre industrie in 2011

Optimistii se vindeca mai usor si stiu sa se bucure de viata, chiar daca-i uneori mai grea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related