[Update] Brandul de scaune Eames Plastic a fost promovat prin asocierea cu 5 designeri vestimentari romani

Brandul de scaune Eames Plastic a fost promovat printr-un photo shooting care au avut loc in showroom-ul Intro, informeaza un comunicat emis de companie. In cadrul prezentarilor au fost introduse o gama de scaune Eames cu modele si culori diferite, dar si imbracaminte asortata anumitor tipuri de scaune Eames, imbracaminte a carei design a fost realizat de 109, Murmur, Ioana Ciolacu, Laura Vargalui si Diana Nita.

109 (Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan) a asociat scaunul "Dining Armchair R-Wire Base" unei rochii negre din catifea din colectia "Sport Negru". Murmur (Andreea Badala) a creat o rochie rosie pe care a asortat-o scaunului "Dining Side Chair Wood". Ioana Ciolacu Miron a realizat o rochie mustar potrivita scaunului "Rocking Armchair Rod Base". Laura Vargalui a ales o tinuta din colectia "Praf" pentru scaunul "Dining Side Chair Wood" si Diana Nita – o rochie cu design japonez si modele geometrice pentru scaunul "Dining Side Chair Rod Base".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related