Transformatorul.com, magazinul online de IT&C in care platile se fac in echipamente uzate, a fost creat de The Secret Service pentru Ecotic

The Secret Service a creat pentru Ecotic Transformatorul.com, primul magazin online de IT&C in care plata pentru achizitii se face in echipamente uzate, informeaza un comunicat emis de agentie. Lansata in luna octombrie, platforma Transformatorul.com se adreseaza in acest moment exclusiv persoanelor juridice, urmand ca pe viitor sa fie disponibila si pentru publicul larg.

Transformatorul.com este promovat prin intermediul unor ad-uri care 'transforma’ deseurile electrice sau electronice prezente in articole, fotografii sau clipuri in produse noi, disponibile in shop-ul online. Ad-urile sunt prezente pe site-uri de stiri sau de business. De asemenea, promovarea este realizata prin direct mailing, materiale informative si ghiduri de transformare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related