Cu licenta Disney, Sanoma Hearst intra pe segmentul de publicatii destinat copiilor

Sanoma Hearst adauga Disney printre licentiatori si intra pe piata publicatiilor destinate copiilor, incepand sa editeze colectia "Primul meu dictionar ilustrat", informeaza un comunicat emis de Sanoma Hearst Romania.

Disney este astfel al 6-lea licentiator international cu care colaboreaza Sanoma, fiind licentiata si de Hearst Corporation (revistele Cosmopolitan, Esquire si Harper’s Bazaar), NG Society (pentru National Geographic si NG Traveler), Marie Claire International, Bauer Verlag (pentru FHM) si Rodale (pentru Men’s Health, preluat recent de la Attica Media).

"Intrarea in segmentul de piata destinat copiilor este o extindere naturala, de vreme ce detinem peste 65% din piata pentru parinti. Editam revistele Mami si Mamica de azi, site-urile mami.ro si parinti.com, avem un program in maternitati, organizam targuri precum 'Oraselul Mami' sau 'Targul Gradinitelor', era perfect normal sa ne mutam si catre cei mici", a declarat Lucian Ionita (publisher, Sanoma Hearst).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related