UPvertising si voluntarii Centrului de Programe si Proiecte pentru Tineret vor imbraca o parte dintre copacii din parcul Tineretului in tricotaje

Agentia UPvertising si voluntarii organizatiei non-guvernamentale Centrul de Programe si Proiecte pentru Tineret vor imbraca in tricotaje colorate o parte dintre copacii de la intrarea Sincai din Parcul Tineretului, informeaza un comunicat emis de ONG. Proiectul are scopul de a atrage atentia asupra nivelului de poluare din Bucuresti.

Actiunea va incepe pe 15 decembrie. De asemenea, in perioada 15-18 decembrie, intre orele 11:00 si 14:00, voluntarii vor imparti in parcul Tineretului "Micul Indrumar pentru reducerea poluarii sau ce putem face pentru imbunatatirea calitatii aerului pe care il respiram". Brosura contine informatii cu privire la nivelul poluarii din Bucuresti, precum si exemple de actiuni pe care cetatenii si autoritatile le pot intreprinde pentru reducerea poluarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related