83.100 EUR stransi in urma licitatiei gazduite de editia a treia a Galei Festivalul Brazilor de Craciun, organizat de Wunderman

Wunderman a organizat editia a treia a Galei Festivalul Brazilor de Craciun, care are ca scop strangerea de fonduri pentru facilitarea accesului la educatie al copiilor care traiesc in medii sociale vulnerabile, informeaza un comunicat emis de agentie. Evenimentul, care a avut loc pe 8 decembrie la Hotel Radission Blu, a adunat 83.100 de euro prin licitarea a 11 brazi creati de o serie de designeri si personalitati.

La eveniment au participat companii si persoane publice precum: BRD, Anchor Group, BCR, ECDL, Lidl, Vinexpert, Jean Valvis, Printesa Marina Sturdza, Enciu Fernando, Camelia Sucu. Brazii licitati au fost creati de Venera Arapu, Wilhelmina Arz, Cristina Batlan, Claudia Castrase, Alexandru Ciucu, Lena Criveanu, Rhea Costa si Malvina Cervenschi, Kristina Dragomir, Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus, Mihaela Glavan, Philippe Guilet, Adelina Ivan, Irina Marinescu, Rita Muresan, Ioan Nemtoi, Carmen Ormenisan, Oxette, Stephan Pelger, Cristian Samfira, Mirela Stelea, Salvati Copiii, Iris Serban, Agnes Toma, Ana Wagner, Isabela Walter, Luana Ibacka si Dj Wanda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related