46 de studenti incep cursurile celei de-a patra editii a Scolii ADC*RO in ianuarie

Dupa doua sesiuni de admitere, Scoala ADC*RO a desemnat cei 46 de studenti care vor urma cursurile celei de-a patra editii. Acestea vor incepe luni, 16 ianuarie 2012 si se vor incheia in aprilie.

Pe parcursul scolii studentii vor participa la 11 seminarii si la 14 tutorate si vor fi ghidati de o serie de directori de creatie din 12 agentii de publicitate din Romania. Cursurile vor fi despre strategie, segmentarea pietei, structura unei agentii de publicitate si vor avea scopul de a-i pregati pe studenti pentru lucrul pe principalele medii de comunicare (TV, Radio, Print, Outdoor, BTL, Online, Design).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related