Thinkdigital este reprezentantul de vanzari Facebook in Romania

Thinkdigital a fost desemnat reprezentantul de vanzari al Facebook in Romania in urma semnarii unui parteneriat, informeaza un comunicat emis de agentie. De asemenea, parteneriatul dintre Thinkdigital si Facebook cuprinde tari din Europa Centrala si tari din Europa de Sud-Est (Ungaria, Albania, Grecia si Cipru), reprezentantele din tarile respective fiind cele care gestioneaza relatia cu Facebook.

Serviciile oferite de catre Thinkdigital pentru Facebook se refera la formatele Premium/Engagement Ads. Astfel, Thinkdigital ofera companiilor posibilitatea de a aparea pe homepage-urile si profilele audientei targetate, posibilitatea de a folosi formate video prin care sa relationeze cu userii. In categoria Standard Ads intra plasarea unui link in afara paginii de Facebook insa fara engagement. Tipurile de Engagement Ads oferite sunt: Like Ad, Comment Ad, Event Ad, Polling Ad si altele. Totodata oferta include posibilitatea crearii unui Reach Block, o campanie cu durata de 24 de ore pe Hompage-ul utilizatorilor

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related