Studiu "Despre Cadouri": doar promotiile care ofera un premiu neanuntat sunt percepute ca fiind cadou

Rezultatele studiului "Despre cadouri" (http://slidesha.re/vYBaCG), realizat de echipa de strategie Grey – G2 Romania, arata ca actul de a oferi cadouri este mult mai placut decat cel de a primi, insa pe tot parcursul cautarii darului intervin o serie de factori care pun presiune pe cel ce ofera, informeaza un comunicat emis de agentie. Studiul a fost coordonat de echipa de planning Grey – G2 Romania si este destinat copywriterilor, plannerilor, accountilor si brand managerilor, dar si tuturor celor ce cumpara cadouri.

Cercetarea investigheaza atitudinile generale cu privire la actul de a oferi si primi cadouri, care sunt cele mai dorite cadouri, ocaziile cu care acestea sunt oferite, modalitatea in care sunt alese darurile si surse de inspiratie in alegerea brand-ului, a promotiilor si a stimulentelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related