Catalina Stan despre work-ul BDR Associates in 2011

Branduri din portofoliul BDR Associates active in 2011 

Clientii curenti din anii trecuti, la care se adauga multi clienti noi, castigati in 2011, printre care Lidl, Flextronics, Cord Romania, Minuzzo Italyan Style, Adriatic Fund si e-government in Republica Moldova, etc.

Tipuri de proiecte implementate

Ponderea activitatii s-a cantonat in consultanta strategica, managementul crizei si trainingurile specializate, toate impunand ample actiuni de sustinere insemnand documentare si cercetare sau mapping. De asemenea, am asistat clienti importanti cu servicii consistente de public affairs. Am remarcat o revenire a pietei de evenimente, noi insine fiind implicati in instrumentarea catorva evenimente majore cum ar fi lansarea centrului de excelenta Flextronics la Timisoara sau inaugurarea primului terminal intermodal de cale ferata independent din regiune, reprezentand o noua investie a companiei belgiene Alinso, in colaborare cu Rail Cargo Austria. Media relations si alte instrumente clasice de PR au ramas constant in atentia clientilor, echilibrand frumos activitatile agentiei.

Impartirea proiectelor pe bugete 

Nu avem inca raspuns, intrebati-ma in ianuarie:-).

Modificari in cerintele clientilor

Nu am inregistrat modificari majore. Dar eficienta strategica si rezultatele masurabile, calitatea, creativitatea si acuratetea mesajului sunt criteriile care au stat la baza oricarui proiect derulat in 2011.

Modificari in bugetele clientilor

Bugetele se mentin austere, dar echilibrate in zona de consultanta strategica.

Modificari in agentie

Am dezvoltat in acest an competente solide in cercetare, documentare si mapping pentru domenii financiare specifice, energie si diverse industrii.

Premii castigate

Nu am avut timpul necesar sa ne inscriem in competitii, ratand in general deadline-urile:-). Am participat strict la Sabre Awards cu doua proiecte, ambele fiind declarate finaliste pe categoriile respective dar... n-am mai ajuns si la seara de gala:-).

O concluzie despre 2011 

A fost un an bun! Speram intr-un 2012 in care etica profesionala si respectul pentru breasla sa domine.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related