S-au desemnat cei 4 castigatori ai competitiei de design PUMA T7 The Creative Factory

S-au desemnat cei 4 castigatori ai competitiei de design PUMA T7 The Creative Factory

Competitia de design pentru legendara jacheta PUMA T7 a ajuns la final. In urma voturilor si a deliberarii juriului, au fost alesi cei 4 castigatori.

Publicul a avut la dispozitie 22 de zile sa voteze lucrarile favorite, iar juriul format din Mara Coman (Redactor-Sef, Marie Claire), Andrei Tripsa (Managing Partner si Creative Director, Three), Adina Militaru (Marketing Director, PUMA Romania&Bulgaria) si Monica Dudau (Project Manager, IQads) au oferit cate o nota fiecarei lucrari.

Nota finala a fost stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

Astfel, cele 3 lucrari cu punctajul cel mai mare sunt:

Premiul I: Color Blast, de Chiselef Luca Petru, Glavan Paula Ema, Lupascu Ioana

Premiul II: RO2, de Lana Dumitru

Premiul III: PUMA T7 "Traveller", de Roxana Burducea

Premiul pentru cea mai buna lucrare de responsabilitate sociala: Un copac nu moare niciodata singur, de Dumitru Alexandru Tataru

Lista completa a notelor o puteti accesa aici.

Despre PUMA T7

PUMA T7 este o jacheta creata in 1969, re-editata in fiecare an in culori diferite, dar pastrand per total aspectul retro. Ea face parte din colectia PUMA Archive si e realizata 100% din poliester reciclat. Numele de T7 vine de  la unul din elementele distinctive, banda de pe maneca, ce masoara 7 cm in partea superioara, de langa guler.

Despre PUMA The Creative Factory

PUMA The Creative Factory este o initiativa ce se adreseaza oamenilor ce vor sa se implice in designul produselor pe care le poarta. In 2010, fabrica de creatie si-a deschis portile prin aducerea in Romania a "unui mini-laborator de creatie" de pantofi, prezent acum in magazinul PUMA din Mall AFi Cotroceni. Intreaga "opera" se pre-vizualizeaza printr-o aplicatie de iPad prin care poti da share designului tau pe conturile de socializare, ca sa admire si altii maiestria cu care ai imbinat culorile si texturile tenisilor.In 2011, initiativa se extinde si asupra articolelor de imbracaminte, astfel incat prima care intra in procesul de creatie este jacheta simbol a brandului PUMA, jacheta T7.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Saniuta Saniuta
acum 12 ani
Lista completa a notelor este pentru Login page Yahoo! :)
IQads
acum 12 ani
multumim de semnalare. am corectat.


Branded


Related