CohnandJansen JWT a dezvoltat pro-bono aplicatia "Recunoaste-ti cadoul!" pentru Asociatia "Ana si Copiii"

CohnandJansen JWT a dezvoltat pentru Asociatia "Ana si Copiii" o aplicatie de Facebook care sa intermedieze donatiile pentru asociatie, informeaza un comunicat emis de agentie. Aplicatia "Recunoaste-ti cadoul" le permite userilor sa selecteze din lista desenata de copii cadoul de care dispun si pe doresc sa il doneze.

In urma scrisorilor primite de la copii, cei de la CohnandJansen JWT au desenat obiectele dorite de catre acestia si au venit cu ideea de a le face cadou exact ceea ce isi doresc, punand astfel toate obiectele intr-o aplicatie de Facebook.

"In preajma Craciunului cu totii simtim nevoia de a oferi mai mult decat de obicei. Aplicatia - Recunoaste-ti cadoul! - vine in ajutorul tau pentru ca tu sa iti organizezi cadourile si printr-un simplu click sa devii un Mos Craciun pentru cei mici. Am avut bucuria de a desena impreuna cu copiii si alaturi de colegii mei am identificat 125 de dorinte (obiecte) pe care le-am pus la dispozitia celor care vor sa daruiasca", a spus Roxana Oana Ioana (Account Manager, CohnandJansen JWT).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related