Samsung si Rovio au colaborat la lansarea a 25 de noi niveluri pentru Advent Challenge Angry Birds

Noul Advent Challenge Angry Birds de pe Google a lansat 25 de niveluri de divertisment Winter Wonderland, informeaza un comunicat emis de BORTUN-OLTEANU. In fiecare zi pana la Craciun un nou nivel este deblocat prin intermediul nivelului creat pe 5 decembrie prin GALAXY Note. La crearea noilor niveluri au colaborat Samsung si Rovio, care au lucrat si la lansarea smartphone-ului Samsung GALAXY S II.

Intr-o saptamana de la lansarea note.angrybirds.com, microsite-ul special creat pentru Angry Birds a fost vizitat de 500.000 de fani.

Folosind microsite-ul, utilizatorii pot trimite felicitari Angry Birds sau pot participa la competitia in cadrul careia jucatorii trebuie sa-si inscrie cel mai mare scor obtinut la testarea noilor niveluri ale Winter Wonderland. Cele mai mari 50 de scoruri vor fi premiate si alti 50 de jucatori care si-au inscris scorurile, alesi aleatoriu, vor primii la randul lor premii. Competitia se incheie pe 31 decembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related