Cristian Sutu: "Vreau ca Portret de Familie sa devina un eveniment anual si sa facem nu 2.000, ci 20.000 de portrete"

Cristian Sutu: "Vreau ca Portret de Familie sa devina un eveniment anual si sa facem nu 2.000, ci 20.000 de portrete"

Cand ne-am intalnit sa discutam despre proiectul Portret de Familie, care tocmai luase sfarsit de cateva zile cat se poate de pline, Cristian Sutu (owner al studioului Foto Union alaturi de Radu Badoiu) mi-a zis ca deja pregatesc o continuare, concretizata azi in proiectul Felicitare de Sarbatori, sponsorizat de BCR. Aceasta ar fi a treia campanie desfasurata de Foto Union anul acesta, dupa inceputul cu Portret de Femeie.

IQads: Citeam pe blogul tau ca ati inceput din vara ati inceput sa pregatiti proiectul Portret de Familie.
Cristian Sutu:
Cam din primavara ne-a venit ideea, imediat dupa ce am terminat noi campania precedenta, care s-a numit Portret de Femeie si pe care eu si Radui Badoiu am facut-o ca sa ne lansam pe piata ca studio foto. Si a fost o stare atat de misto, stateam pana noaptea tarziu si tot veneau femei sa se fotografieze. Atunci era putin diferit pentru ca la un portret trebuie sa fii foarte atent la toate detaliile, nu aveam un decor, ci aveam doar un fundal negru, am aranjat luminile de asa natura incat sa pice foarte bine pe fetele lor. Sa surprinzi o stare pe chipul unei femei e ceva mai dificil decat la un portret de familie si trageam foarte mult cadre, au fost persoane la care am tras si peste 100 de cadre ca sa ne iasa poza perfecta. La final ne-am gandit asa: hai sa facem si altceva, sa continuam ideea asta si sa facem ceva de Craciun, de exemplu cu familii. Si pe parcursul veri au venit primele idei, la diverse iesiri pe care le faceam noi cu alti oameni din zona asta de blog-uri sau din online in general, la niste picnicuri Foto Union. Ne strangeam in parc la 10 dimineata, fiecare venea cu cate ceva, le puneam pe toate la un loc si vorbeam. Foarte multa lume s-a aratat interesata de proiect, l-am pus pe hartie pe la sfarsitul verii si ne-am dus pe la diversi oameni care ar putea fi interesati de zona asta: Xerox ne-a zis din start ca vor sa ne sustina in proiectul asta, am primit de la ei acordul, initial, apoi Pepsi s-a aratat si el interesat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related