Topul celor mai bune agentii de Digital in 2011

Realizat de revista Directory, The Directory Big Won Creative Rankings 2011 este un top ce isi propune sa identifice agentiile care au livrat campanii cu un R.O.I. mare pentru clienti si cele care au cele mai mari sanse sa genereze rezultate comerciale. La constructia topului din 2011, s-au avut in vedere 6.000 premii castigate de 4.408 de campanii ce au pornit de la 1.302 agentii.

Rezultatele arata ca agentiile prezente mereu in topurile anuale ale creativitatii se regasesc si pe lista castigatorilor din mai noua categorie - Digital. DDB London, una din agentiile care se clasa constant in topul celor mai bune agentii de print si TV, este in 2011 a cincea cea mai buna agentie digitala din lume. La fel s-a intamplat si cu Abbott Mead Vickers BBDO (locul 10 in topul agentiilor digitale) si Colenso BBDO (locul 26 in topul agentiilor digitale si locul 1 in topul agentiilor de marketing direct).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related