Oxygen PR semneaza campania de brand PR "Momente insufletite de Silva Dark"

In acord cu mesajul principal al brandului, "Facuta pe-ndelete pentru a fi savurata in tihna", campania de brand PR "Momente insufletite de Silva Dark", dezvoltata de Oxygen PR si echipa Silva Dark, si-a propus sa transmita consumatorilor ideea ca timpul trebuie pretuit si folosit in tihna, alaturi de oameni dragi, informeaza un comunicat emis de Oxygen PR. Campania contine 5 interviuri cu personalitati din lumea culturala si artistica ce au vorbit despre relatia dintre timp si pasiune.

Interviurile au fost realizate de jurnalistul cultural Cezar Paul Badescu si i-au avut ca invitati pe Alexandru Tomescu, Cosmin Bumbut, Medeea Marinescu, Mihai Calin si Ducu Darie. Interviurile au aparut online pe canalul de YouTube Silva Dark si blogurile bazavan.ro, petreanu.ro, adrianciubotaru.ro, andreirosca.ro, bucurenci.ro si hotcity.ro si au strans in total peste 8000 vizualizari. De asemenea, interviurile au aparut in mai multe publicatii de lifestyle.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related